Taller CO-CREACIÓ el 9 de maig al Polell


Dissabte, 9 de maig de 10:00 a 18:30, a El Polell

- Sant Pere de Vilamajor, Veïnat de Santa Sussanna, al bellmig del Parc Natural del Montseny


INICIACIÓ A LA CO-CREACIÓ

En el nostre dia a dia vivim situacions en què es manifesten les nostres tensions internes en forma d’impotència, enuig, tristesa, enveja, gelosia i d’altres emocions que podríem anomenar de “baixa freqüència”.La vivença de les emocions de baixa freqüència fa que, per la llei d’atracció, ens envoltem d’experiències difícils de gestionar i allunyades del que voldríem (excés de conflictes, mancances, limitacions...).

Per començar a entendre que és co-crear i com fer-ho, primer caldrà adornar-nos de quines són aquestes tensions internes per acceptar-les i, així, alliberar-nos-en. També caldrà, reconèixer el nostre potencial intern i recuperar-lo. El treball d’acceptació de tensions i recuperació del nostre potencial, de mica en mica, ens ajudarà a augmentar la nostra freqüència de vibració i tenir experiències i emocions més satisfactòries, més “elevades”, aquelles que són viscudes des del nostre ser intern.

Un cop reconeixem el nostre ser intern i en fem el nostre centre de “gestió d’experiències”, començarem a co-crear amb ell la nostra realitat de forma conscient.

Objectiu del taller

L’objectiu del taller és proporcionar les eines que ens permetran assolir l’estat adequat per percebre el ser intern a fi de connectar amb la “vibració de la creació” i experimentar-la amb goig.

Temari Introducció.

La ment com a eina.

1. Eliminació de tensions i centrament A través de la meditació dinàmica i exercicis de centrament alliberarem tensions que ens bloquen el camí cap a espais interns i recuperarem el nostre centre i la capacitat de percebre la realitat més subtil.

2. Estimulació de la vibració i detecció de la "mirada interna"A través del so i el silenci estimularem la realitat subtil (energia) del nostre cos, per tal que vibri a més altes freqüències i en siguem conscients. Alhora, reconeixerem quina és la "mirada interna" amb què interpretem la realitat.

3. Connexió amb el nostre ser intern A través de visualitzacions, ens retrobarem amb el nostre ser intern i ens hi reconeixerem amb goig per reiniciar el camí amb un nou posicionament.

4. Connexió amb la freqüència de la creació En la freqüència del goig, ens reconeixerem com a ment i reconeixerem els altres i l’entorn com a la nostra co-creació des d’on interactuarem.

5. Revisió del mapa mental Ens iniciarem en la revisió del mapa mental, identificant com relacionem les creences a través de les quals interpretem la realitat i que afecten el nostre dia a dia. Acceptarem "les llums i les ombres" del nostre mapa per completar l'experiència de canviar el vell costum de reaccionar al món extern, pel nou hàbit de respondre conscientment.


És aconsellable fer dejuni el dia anterior o menjar només fruita.Cal porta màrfega i coixí per seure. Organitza: Pau i Convicència Baix Montseny i El Polell Coordina el taller: Mercè Prat Perpinyàmerce@estela.cathttp://www.estela.cat/