TALLER DE MANDALES A LA NATURA

Taller de mandales amb fils de colors a la natura
Diumenge, 7 de juny de 10:00 a 19:30, aEl Polell - Sant Pere de Vilamajor, Veïnat de Santa Sussanna, Parc Natural del Montseny
- Ens trobarem a les 9:30 del matí davant del centre cívic "El Pi Novell" de Sant Pere de Vilamajor .Desprès tots junts anirem en cotxe cap al Polell
menjar vegetarià amorosit per les mans de la Marta.
tot el material per fer els mandales estarà inclòs. Excepte estisoretes d’ungles i navalla que has de portar tu
Els nens també poden venir i ......paguen la meitat !!!
Encara queden places lliures!!!
Què es un mandala?
La paraula “mandala” prové del sànscrit i significa “Cercle sagrat”El mandala es una forma de ioga, es una eina de creixement personal. Ens transforma, ens equilibra, ens tranquil·litza, eliminem l’estrés, guanyem en confiança i serenor, millorem la nostra autoestima, afavorim les relacions interpersonals, aprenem a tenir paciència.Crear un mandala es un ritual, es una dansa al voltant d’un cercle.
Què farem?
En aquest taller NO pintarem com es habitual en els tallers de mandales.Aprendreu una nova tècnica de fer mandales amb fils de colors. Tothom està possibilitat de fer-ho. El resultat es un mandala ple de colors i formes molt variades.
T’emportaràs un regal que el podràs penjar a la paret de casa teva.També farem mandales amb objectes de la natura, aprofitant que estarem en mig del bosc. Aquí podrem experimentar amb la creativitat de cada un de nosaltres i segur que ens meravellarem del que som capassos de fer amb objectes tant senzills com les pedres, les fulles, etc. Has de portarEs preferible però no imprescindible portar: màrfega, coixí per seure, unes estisoretes d’ungles, estisores de podar, navalla i càmera de fotos per fotografiar els mandales de la natura.
Organització i informació: Mercè Prat Perpinyà, 93 845 26 28
Coordina el taller i informació: Ramon Soler i Fornt mmailto:monsoler@blausart.com
merce@estela.catmailto:0ramonsoler@blausart.commerce@estela.catwww.estela.cat